Location

265, Deane Church Lane
Bolton, Greater Manchester, UK

Iasi, Romania

Contact

Mobile RO: +40754905803
Mobile UK: +447405355627
Email: calin@wincero.com
Skype: calin.juravle.bytecommit

Get Socials
Bla Bla-uri care contează

Bla Bla-uri care contează

Despre creativul din mine aș putea să spun că învăț despre toți pașii pe care trebuie să-i urmez pentru a ajunge să am cu adevărat o gândire specifică design-ului. Îmi doresc ca toate proiectele semnate de mine, nu doar să fie profunde, complexe, ci îmi doresc ca toate lucrările mele să uimească, să nască controversă, să provoace reacții.

Un alt capitol foarte important pentru mine este antreprenoriatul. Acest capitol pentru mine este.. orice ar fi el, m-a învățat să lucrez cu oameni, m-a învățat și cea mai puternică lecție pe care astăzi o aplic în orice fac: backup la backup la backup.

Eu făuritor de emoții ca designer…, clar este despre 100% design care mă conduce până la obsesie. De ce zic asta? Pentru că sunt conștient că o idee ca să poată să devină o experiență cu adevărat, trebuie implementată cu aceeași grijă cu care a fost concepută. Din acest motiv consider că portofoliul tău de lucrări nu poate vorbi despre experiența ta înseamnă că trebuie să îți dai un restart, să te întorci la cele mai simple unelte, un carnet și un creion, iar în acel proces să porți un monolog foarte sincer.

Primul meu CV… un cv pe care l-am conceput în așa fel încât sper să îți răspundă cine sunt eu într-un mod onest, dar și  creativ.

Eu sunt Călin și tot ce știu să fac și mă pasionează până la obsesie este designul, în toate formele sale.

Știu că în această “meserie” toată lumea caută și își dorește să fie original. Eu personal sper, pe lângă programele pe care le învăț sau le folosesc zilnic, să ajung la nivelul cel mai de sus adică să am o gândire  specifică designului.

Atunci știu că semnătura mea, pe toate lucrările, va ajunge să capete însemnătate.

Location

265, Deane Church Lane
Bolton, Greater Manchester, UK

Iasi, Romania

Contact

Mobile RO: +40754905803
Mobile UK: +447405355627
Email: calin@wincero.com
Skype: calin.juravle.bytecommit